Współorganizacja projektu „Auto Stop Race 2019 – Evia”

XI już edycja wyścigu poprowadziła uczestników do odległej greckiej wyspy – Evia. Uczestnicy dopiero na 24h przed startem dostali współrzędne campingu, natomiast destynacja wyścigu była znana już w lutym. Dotarcie na metę było wymagające, nawet dla doświadczonych autostopowiczów, ponieważ w trakcie wyścigu odbywały się Święta Wielkanocne w krajach prawosławnych. Zwycięzcom pokonanie trasy zajęło 26 godzin i 34 minut. Podczas tej edycji organizatorzy postanowili ułatwić nieco uczestnikom dotarcie na metę. W wyścigu oprócz stopowania, można było skorzystać z przejazdu promem, który ułatwił dostanie się na wyspę.

Obsługa administracyjna projektów Koła Naukowego ANALYST

Celem koła jest umożliwianie studentom pogłębiania wiedzy oraz rozwijania umiejętności z zakresu szeroko rozumianej analizy finansowej, jak również wdrażanie nowo nabytych zdolności w działalność praktyczną Koła. Współpracują z doświadczonymi praktykami i szanowanymi pracownikami naukowymi.

Współorganizacja projektów Samorządu Studenckiego UE

• Dni Adaptacyjne,

• Adapciak,

• Ekonomalia