Program Stażowy 2022-2023

Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu bierze udział w Programie Stażowym. To projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Wiedza Edukacja Rozwój, koordynowany przez Biuro Karier UE. Programy stażowe są oparte na wieloletnim doświadczeniu, wypracowanych relacjach biznesowych i sprawdzonych standardach.

W tym roku zaaplikowaliśmy jako potencjalna organizacja, gdzie można odbyć staż. Po przeczytaniu nadesłanych CV i przeprowadzonych rozmowach kwalifikacyjnych Fundacja wybrała Studentkę Ekonomii Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu na stanowisko Stażystki. Od grudnia do kwietnia Stażystka będzie pod naszym patronatem. W tym czasie przybliżymy środowisko steakholders Fundacji, zapoznamy z analizą i przygotowaniem umów dla partnerów oraz sprawozdań merytorycznych. Nie zabraknie również wprowadzenia do marketingowej strony działania Fundacji.

Cieszymy się na współpracę z Panią Faustyną i życzymy wszystkim Stażystom rozpoczynającym program: owocnego czasu stażu, wypełnionego nauką i nowymi doświadczeniami!

Jeżeli chcieliby Państwo przeczytać więcej o Programach Stażowych, to zapraszamy do wejścia w link: http://www.biurokarier.wroclaw.pl/studenci/23974/programy_stazowe_2020_2023.html